Kylie Jenner Lipkit

Tidens hotteste frisure

image

Okay nu kommer den igen, igen, igen. Men den er det nye sort! Det halv lange hår, har fået liv igen og er virkelig kommet tilbage. Amalie her, havde (virkelig) langt hår, men var “modig” og tænkte det var tid til noget nyt. Så da hun nævnte for mig, at hun havde gået med tanken om en kortere frisure, hmm ja så kan I nok regne ud hvad jeg sagde….. JA, JA, JA! Jeg klippede hende og lagde nogle fine babylights og se lige hvor fint det er! Jeg vil faktisk sige dette er tidens HOTTESTE frisure. Og for et par dage siden afsløret Cara Delevingne på hendes snapchat, at hun også har joined denne længde, sammen med Kendall Jenner og Khloe Kardashian . Så girls this is the shit.

imageimage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Jenner Lipkit