Pink ombre part 2

Pink ombre part 3

https://youtu.be/VJ5zxVGGYKk

Det her! – har jeg glædet mig til, at vise jer! Jeg synes det er genialt! Hair tattoos, er de ikke cool? – Det er nu faktisk, de meget hypede bodytattoes, men hvorfor ikke bruge dem i håret? Tricket er at få håret glat, og blankt. Se min tidligere video her. Jeg bruger en stærk gele fra Balmin først, og derefter en ultra stærk hårlak fra Redken – triple take 32 (den er crazy stærk). Jeg synes looket er vildt cool, godt til festival. Sådan lidt indie Coachella agtigt!!

Vigtig viden: Når det skal ud, skal du tage elastikkerne ud ad håret, og derefter bare stille dig under bruseren. Ikke noget med at at redehåret. Hårlakken er så stærk at vandet, skal opløse hårproduktet. Og du skal skylle det ud samme dag, ikke noget med at sove på på det. Det skal skylles hår i cirka 7 minutter, inden du kan begynde at vaske håret. Husk at bruge en god hårkur.

Jeg har lavet, en lille konkurrence hvor I har mulighed for at vinde 3 ark af disse. Alt du skal gøre for at vinde dem, er at skrive hvad hårlakken hedder i kommentarfeltet. Hvis du ikke lige kan se din kommentar, er det fordi du lige skal godkendes først.

imageimage image image

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink ombre part 2