Hårbånd og masser af farve

Nyt spændende samarbejde med GOODIEBOX


Hallo girls (and boys)

Jeg har glædet mig meget, til denne dag hvor jeg kan løfte sløjet om et nyt og spændende samarbejde, Blogly og jeg, har lavet med Goodiebox.

Kender du Goodiebox? – det er simpelthen det smarteste og lækreste, jeg længe har prøvet. Hvis du, som jeg elsker at prøve nye produkter, så er det her lige noget for dig. Du kan nemlig få en boks, med de nyeste og bedste beautyprodukter på markedet sendt direkte til din dør, for kun 159 kr. Boksen som er spækket med lækre beautygoodies, og har altid en højere værdi end det du betaler. Det vil altså sige, du spare en masse penge og får udvidet din beauty horisont, på en og samme gang.

Man kan vælge, at abonnere på Goodiebox og få en masse lækre produkter hver måneden, der er ingen binding, så hvis du vælger abonnentet, kan du melde det fra anytime.

THE BIG NEWS. Vi har lavet vores helt egen GOODIEBOX!!!!! Vores boks har en samlet værdi på over 600 kr! Og er spækket med de bedste produkter, nøje udvalgt af 5 bloggere hos Blogly. Det er simpelthen så AWESOME ??

Goodiebox har allerede tusindvis af medlemmer, der hver måneder modtager en box med beautygoodies, sendt direkte hjem til dem. De modtager deres box på onsdag den 17. august, og det kan du også hvis du har lyst. Det er super hemmeligt, hvad der er i boxen indtil den 17. august. Derfor kan jeg ikke endnu, fortælle jer hvad vores box indholder. Men jeg kan afslører, at det er en VIRKELIG god deal! Og alle vores produkter er personlige favoritter. Hvis du har tiltro til, at vi har valgt de bedste produkter til jer, kan du allerede nu bestille din box og få 10 procent i rabat. Det vil sige boksen kommer ned i 143 kr. Du bestiller her og bruger kode “signe” (med små bogstaver), du lander på deres forsiden, alt du skal gøre er at klikke på “bliv medlem” så modtager du den lækreste Goodiebox lavet af os fra Blogly, på onsdag den 17. august. 

Hop ind HER og tjek det ud og STAY TUNED!!<3

– Annonce.

imageimageimageimageimg_0182.jpg

 

   

2 kommentarer

 • Susse

  Eeeej glemte at bestille, da jeg oprindeligt læste indlægget. Men prøver nu.
  Er det så hver måned du/I laver en box? Synes nemlig ikke altid den almindelig goodiebox har været mig, men tænker Jeres er lidt mere mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris at GOODIEBOX

  Det bliver så viiilldt i næste uge!
  Vi glæder os i hvert fald <3
  Kh Chris og resten af Team GOODIEBOX

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbånd og masser af farve