HERE IT IS !

GOODIEBOX by blogly

image

Hallo Girls <3

Som I måske så i går løftede jeg sløret for hvilke produkter der er i denne måneds GOODIEBOX.
Jeg har teamet up med nogle af de andre seje bloggere fra Blogly og sammensat den (hvis jeg selv skal sige det) perfekte boks til jer. Vi har alle valgt nogle produkter, og jeg vil gerne gå lidt mere i dybden med det produkt jeg har valgt. Jeg har glædet mig så meget, da dette er et fantastisk produkte. Husk du stadig kan nå at at bestille denne måneds GOODIEBOX, brug koden SIGNE og få 10 % rabat.

They’re tinted primer er et produkt der meget nemt kan gå hen og blive helt undværligt, det kan nemlig rigtig mange gode ting. Jeg vil forsøge at komme omkring det hele og give jer alle guldkorne. Vi startet lige med hvad den er lavet til og hvad den gør. Derefter kan jeg give jer alle de der off the record tips, en makeup artist benytter sig af.
Den er lavet til at booste dit mascara look, du lægger den under din they’re real mascara, for at opnår et voldsomt boost til dine lashes, jeg lover dig for at du vil kunne se en kæmpe forskel, hvis du bruge begge produkter! Det er vildt, og du vil elske det, hvis du er pige som er vild med max fokus på dine øjne.
Den kan også bruges alene, hvis du ønsker er naturligt look, hvilket er meget in for tiden. Jeg har faktisk lavet en lille tutorial til jer, som kommer op senere. Så stay tuned girls <3

 

-ANNONCE

theyre-real-tinted-primer-hero

imageimage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERE IT IS !