Hjemmefarve vs. the real deal

They’re real

image

ANNONCE

Som I måske har set på Snapchat idag, har jeg lavet lidt forskelligt arbejde med min PA Josephine. Hun vil fremadrettet også hjælpe mig med at holde bloggen ved lige. Så kommer I helt sikkert ikke, til at kede jer herinde. Udover jeg bare har følt den 100% i dag, har jeg også testet et nyt produkt, som der snart vil komme mere om. Hvis I ikke følger mig på snapchat, så hedder jeg (surprise) signeeflund og i dag viser jeg hvordan, I kan bruge jeres Benefit produkter, som jeg har udvalgt til denne måneds GOODIEBOX. I kan faktisk stadig nå at få 10% rabat, ved at bruge koden signe. Så hvis I ikke har fået bestilt boxen, er det ikke for sent.
I får enten Benefit primer eller mascara.

Jeg havde faktisk også produkterne, med ude og style verdens smukkeste brud for noget tid siden. Det kan I se mere om, på min youtube channel, eller under billederne.

image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmefarve vs. the real deal