ROSEGOLD BY SIGNE EFLUND

This bride 

image

Dette er det som gør mit job helt fantastisk. Det er ikke noget mere livsbekræftende, eller skal vi kalde det kærlighedsbekræftende, end et smukt bryllup.

Som I måske kan huske var jeg ude og style en brud. Og den smukkeste af slagsen! Maria er simpelthen den cooleste girls EVER. Hun havde planlagt det mest AWESOME bryllup, og havde bare tjek på alt! Det selv så Josephine (min pa) som er uddannet eventkoordinator, var imponeret. Alt var gennemført helt ned til mindste detalje, altså come on, hun havde skaffet sugerør i glas!!!!

Jeg har fået lov at dele lidt af Marias store dag med jer!!! Og hendes smukke look som passede perfekt til hele setuppet.

image image image image image

Maria var ude i GOD TID, Hun bookede hendes tid hos mig i starten af året.
Der er mange ting at tage stilling til, når det gælder den store dag. Det er ikke “bare lige”, at finde det helt rigtige look. Derfor bruger jeg altid meget tid, sammen med bruden for at finde frem, til det helt rigtige look. Jeg laver altid en prøve dag, hvor jeg snakker med bruden omkring tanker og ønsker til hår og makeup. Så når den store dag kommer, ved jeg og bruden præcis hvordan det ønskede resultat skal se ud. Maria havde fået sin kjole syet hos KaysenCouture, og ud fra den vurderet vi sammen, hvordan hendes opsætning skulle være. Og se hende lige, OMG hun var så AWESOME.

Hun havde selvfølgelig lige været et smut forbi mig i WOOMA, inden og få en smuk balayage og en god klip. Det kan I læse meget mere om HER.

image image image image imageimage image image

   

1 kommentar

  • Katarina

    Den frisure er jo helt fantastisk!
    Hvad “består” den af? Det ligner du nærmest fletter det? Kan man få en guide hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSEGOLD BY SIGNE EFLUND