This bride 

WOOMA

1470658877920

Endelig er WOOMAS  nye hjemmeside oppe at køre. Vi har virkelig glædet os, til at kunne åbne vores nye site op for jer, og forhåbenligt gøre det nemmer for jer kunder, at booke tider og købe kurser. Jep vi kommer nemlig til at udbyde, en masse spændende kurser hen over efteråret, og du kan allerede nu købe din plads. Hop ind på vores site HER og tjek det ud. Adgangskrav for disse kurser er at du er  frisører, frisørelever eller make-up artister som gerne vil lære vores teknikker.

De kurser vi kommer til at udbyde i første omgang er følgende:

Brudemakeup

image

Til dig som ønsker at lære mere om brude make-up, hvordan du håndterer brudene og finder frem til det helt rigtige look, så skal du tilmelde dig dette kursus. Her vil du blive præsenteret for gode teknikker til at opnå en smuk hud med contour og highlights, hvilke produkter der skal bruges for at opnå det smukkeste resultat og hvordan du bevarer den naturlige udstråling, som er et must, når det kommer til brude make-up. Vi kommer med andre ord omkring alt, hvad der er værd at vide om styling af brude.

 

Brudeopsætning 

img_7104.jpg

Ønsker du at lære mere om brudeopsætninger, så skal du tilmelde dig dette kursus, hvor du også vil lære, hvordan du håndterer en brud fra start til slut og få inspiration til, hvor meget du kan tillade dig at tage for dit arbejde. Vi starter kurset ud med at forklare, hvordan man ligger det korrekte fundament og klargør håret til den ønskede frisure, hvorefter vi gennemgår de basale grundteknikker indenfor brudeopsætninger og viser, hvordan du nemt kan gøre stylingen mere spændende ved at præsentere de nyeste trends på området. Vi kommer med andre ord omkring alt, hvad der er værd at vide om styling af brude.

 

Extentionskursus

image

Dette kursus er til dig, som er interesseret i at lære de bedste teknikker til at opnå de meget fine flettekanter, men også hvordan vi integrerer de nyeste farveteknikker i vores arbejde med extensions, hvilket vi hos WOOMA kan siges at være eftertragtet for. På dette kursus vil du lære mere om udvælgelse af farver, påsætning af extensionstrenser på flettekanter, klip og farvning af extensions, så det integreres på den helt rigtige måde, men også hvordan du kan hjælpe din kunde med at vedligeholde sit nye hår og få inspiration til prissætning af dit arbejde. Vi kommer med andre ord omkring alt, hvad der er værd at vide om arbejdet med extensions.

 

Inspirationskursus i farveteknikker

image

Som I nok har bemærket banker WOOMAs hjerte for veludførte farvebehandlinger, hvilket er netop det WOOMA er eftertragtet for. Kom og vær med på en spændende aften, hvor du kan lære mere om Balayage, Babylights, Crazy Colors og Color Correction. WOOMA benytter en helt særlig fremgangsmåde til at opnå det bedste resultat og smukkeste hår. Dette vil vi løfte sløret for på denne aften.

 

Vi glæder os til at se jer i WOOMA <3

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This bride