WOOMA

Redken styling

DSC_0115

Hej Girls <3

Så blev det mandag endnu en gang. Vi har pakket bilen og er på vej til Århus, hvor Redken afholder Tribe event. Signe skal over og lave nogle fede styles, på en masse smukke piger. Det bliver Awesome, og I kan følge med på snapchat og instalive hele dagen.

For noget tid siden Stylede Signe smukke Julie Zangenberg, hun lavede det hypede Wet look som ses over alt i modebilledet.
Så I vma sidste uge? Der havde både Kim Kardashian og Heidi klum dette look, men stylet på to forskellige måder. Wet looket, kan nemlig styles på mange forskellige måder. Signe har her style Julies med fire forskellige produkter, for at få det perfekte weet look.

Start med at bruge Redken Stay High 18 for at få textur.

Redken Pillow Proof Primer er andet  step til en perfekt styling og frisure.  Den varmebeskyttende og styrkende primer sikrer en optimal beskyttelse, og dit hår forberedes til enhver form for styling. Produktet styker håret i dybden og forbygger slitage og spaltede spidser. Føntør produktet ind i håret fra bunden af til midt længder.

Redken Stay High 18 er tredje step. Produktet er et volumegivende produkt, som er velegnet til alle hårtyper. Det er en gel, som bliver til en lækker mousse, og den giver en fantastisk fylde til håret. Den bliver her brugt, for at give frisuren sleek looket. Redken Fashion Collection Stay High 18 giver et fast hold, og giver derfor en frisure, som holder hele dagen. Den er velegnet til wet look frisureren, og er utrolig nem at anvende.

Redken Texture Rewind 06 er fjerde step. Produktet er en let og cremet paste, som tilfører form og tekstur til håret. Produktet har et medium hold, som sørger for at styling holder hele dagen igennem. Redken Texture Rewind 06 giver en fleksibel styling, som man kan definere og re-style lige som man ønsker. Produktet er perfekt til korte eller halvlange frisurer.

Redken Hairspray Forceful 23 er femte og sidste step i din wet look styling. får du en frisure og styling som holder hele dagen. Hårsprayen sørger for et frizz-frit og glansfuldt resultat, og med sin beskyttelse mod luftfugtighed, opnås den ultimative kontrol. Brug masser af hairspray, og tag den evt. med dig hvis du ønsker dit look skal holde hele dagen.

DSC_0114imageimage

Vi ses i Århus <3

– Signe, Alberte & Josephine

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOMA