Awesome opsætning

Benefit takeover & 20 % rabat!!!!

Hey Girls <3

Hvis I ikke allerede har set det på min insta SIGNE EFLUND, så har jeg overtaget Benefit’s Instagram idag. Det bliver super hyggeligt, og jeg viser mine yndlings produkter frem. Så hop ind, på deres Instagram HER og følg med i løbet af dagen.

Jeg har BTW også en lille overraskelse til jer!!! GOODIEBOXEN fra september måned, som er lavet i samarbejde med BLOGLY, kan I altså stadig nå at få fingerne i,  og nu med 20 % rabat!!! Brug koden SIGNE20 når I laver jeres bestilling !!  I kan læse meget mere om boxen HER.

Jeg håber i nyder det mega awesome vejr !<3

 

 

-Annonce

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Awesome opsætning