Redken Tribe event

Revita lashes

image

Long lashes, ja tak! Jeg fik i mange år lavet mine vipper, men fandt ud af jeg var allergisk over for limen, og måtte derfor stoppe. Der findes heldigvis masser af lækre mascara på markedet, hvorved du kan opnå et super smukt resultat. Men hvis du som jeg, er en bussy woman, som altid er på farten og ikke altid har tiden til at lægge en full makeup, så kan jeg anbefale Revitalash. Revitalash er en lash serum, som virker! Jeg har nu, testet den i 4 uger og har allerede opnået, et super flot resultat. Jeg har perioder, hvor jeg virkelig har travlt og er stresset, hvilket faktisk godt kan gå udover ens vipper. Jeg har brugt serumet morgen og aften hver dag. Nogle dage, har jeg også givet dem lidt om eftermiddagen, hvis jeg har undladt at bruge mascara.

Jeg tester altid, selv produkter før jeg anbefaler jer dem og det her VIRKER. I kan finde serumet HER .

Hvis I overvejer at begynde får i lige her lidt nyttig viden <3

Påfør serummen én gang dagligt, på rene vipper. (læg ikke makeup efterfølgende) Serummen skal påføres umiddelbart over den øverste vippekant, helt inde ved øjenvipperne.
Et godt tip er at bruge serummen inden man går i seng, på afrensede rene vipper. Så kan produktet få lov til at “arbejde” og hvile hele natten.
Anvender du Lash Extensions kan du stadig anvende Revitalash, her skal serummet blot tilføres uden på vipperne.

FØR! Mine vipper på billedet er uden mascara!

image

EFTER! – Mine vipper på billedet er uden mascara.

img_4692

Med Mascara og liner 

img_4718

img_4719

image

Annonce

 

 

   

3 kommentarer

 • Rikke

  Aj, DET kunne jeg godt tænke mig at prøve, men jeg tør sgu ikke helt altså, for hvad pokker er det for et stof der får det til at virke ?? Tænk hvis det kan skade ens øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow, kan det være rigtig? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Hej Mette

   Det er helt rigtigt, Billederne er skudt med 4 ugers mellemrum og masser af serum. Jeg er selv meget imponeret over produktet og kan klart anbefale det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redken Tribe event