Redken Tribe vibes

Redken tribe vibes part 2

img_4709 img_4711

Godmorgen piger

I får lige en part to, med lørdagens looks fra weekendes Tribe eventet. Som I måske læste igår, var Signe & Neel lørdag/søndag en tur i Sverige, for at deltage i et stort event afholdt af Redken. Jeg har fået lov, at opdatere jer med alle de fede looks, der blev kreeret de to dage.

Jeg elsker selv, at følge med i tiden trends og tendenser og ikke mindst selv viderudvikle de styles jeg ser, så de kommer til at passe til min stil. Jeg har igennem årene, selv haft en del forskellige hair styles, som Signe og jeg sammen har fundet frem til.
Eller ej okay, jeg kommer altid ned til Signe super glad, fordi jeg mener jeg har verdens bedste ide. Dette er dog ikke altid tilfældet! MEN, så vender vi (Signe og jeg) mine tanker omkring looket, Signe kigger lige en ekstra gang på mig og siger “hmm ja I got it”. Og helt uden at tænke over mere, hopper jeg glad over i stolen, uden at tvivle det mindste på kvindens evner!

Jeg ser tit forskellige looks på andre, hvor jeg tænker F**k hvor ser det fedt ud! Men så kommer tankerne – ej nej det kan jeg slet ikke bære, jeg har jo ikke de øjne som hende, eller de høje kindben eller, eller, eller. Men det er jo lige præcis det, som gør os hver især unikke ik? At vi netop ikke er ens, og alle ser forskellige ud, på hver deres måde.
Prøv at fremhæve de ting ved dig selv, som gør dig “unik”! Tit og ofte tror jeg det handler om, at man ikke skal prøver at være som andre. Lad dig istedet, inspirere af andre og skab der efter DIT look. Det er bare så vigtigt man “hviler i sit look” det giver så meget mere udstråling og selvsikkerhed.

Så hvis du sidder der ude nu og tænker omg, det jo sååå pænt det lyserøde hår, men er det mig? Tag en snak med din frisør og vuder om hvordan I sammen kan skabe noget der vil passe dig, dine træk og former. Dette ved jeg Signe ALTID tager højde for, i ja næsten alt hun laver.

Kan I følge mig?:) Det håber jeg, og jeg håber I bliver inspireret og har mod på at kaste jer ud i noget nyt!<3

 

 

xx Josephine

img_4712 img_4715 img_4714 img_4713

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redken Tribe vibes