Redken tribe event

Caramello hair

img_3722.jpg

Før

MASCHA’s nye look! 

img_3721.jpg

Jeg har pisket en stemning op siden i går aftens! Jeg havde en mission! – om at få Mascha til at lade mig gøre, lige hvad jeg ville med hendes hår. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænse. Min plan var at dulme hende med lidt champagne og udfører min plan om et lækkert nyt look, inklusiv klipning!!!! Yes, Mascha er som mange piger meget nervøs, når jeg nævner ordret klip, eller saks. Straks sætter angsten ind, og man hører beat fra en horror movie bagerst i øregangen. Jeg var fuldstændig overraskede da hun lyttet til mig. Jeg fik lov til at udføre min plan uden for meget dikkedar! OHHH YESS – det er lige som jeg kan lide det!

img_3704.jpg

Til frisører! – Jeg håber I elsker mig nu! for her udpensler jeg præcis hvad jeg har gjort.

Jeg lagde 4 babylight i pandehåret, det bliver så F…… awesome når man gør det! og 3 pakker alm. striber i hver siden, med REDKEN Flash Lift + 30 vol pro-oxide + 4 ml PH-Bonder. PH-Bonder stabilisere og renser håret fibre ved blegning. Det mega awesome’ er, at styrken er den samme selvom du har PH-Bonder i blegningen. Når du bruger Olaplex ryger styrken en tak ned. Derefter lagde jeg bundfarve i Ultra Richs 4 NA + 10 vol.

 35 min uden varme.

Ved vasken: brugte jeg Hair Cleansing Cream 5 gange for at fjerne Mascha spraytan fra håret, jeg er altid efter mine piger som bruger spraytan og har lyst hår. Det går bare ikke hånd i hånd. Håret bliver gulligt/orange af det, og jeg for nærmest tics når jeg ser det. Hvis du har lyst hår og bruger spraytan er det en KÆMPE fordel at have Hair Cleansing Cream stående. Brug den inden du vasker håret i din normale shampoo, den kan hjælpe med at fjerne den gule flade der kommer i håret efter tan. Den kan også bruges til hår der har rester efter klor.

Efter 5 vaske med Cleansing, lagde jeg PH-Bonder nr 2 som fik lov at virke imens jeg blandende den lækre toning.

REDKEN SHADES EQ Gloss

30 ml 06GB + 10 ml 09K + 10ml 07MV + 20 ml 09GB + 50 ml Crystal Clear + 120 ml Solution. Jeg blandende dobbelt op i 2 flasker til Maschas hår.

20 min uden varme

Derefter blev håret vasket i REDKEN Colour Extend som hjælper til at holde Maschas nye farve lækker i længere tid.

img_3706.jpg

Opbygning til styling

I vådt hår brugte jeg Fabricate 03 for volume, den kan også sprayes i tørt hår og varmes med en føntørre. Genialt produkt! Satin Wear 04 fordelte jeg i længderne og føntørrede håret med ghd aura.

Klip 

Jeg klipper Maschas hår når det er tørt, jeg ligger en masse indklip i fronten og lader længden bagtil går ned i en afrundet spidst.

Styling 

Jeg krøller håret med ghd classic wand. Derefter sprayer jeg Wind Blown 08 i håret. Det er en textur givende produkt (love it). Jeg bruger nu Balmains Spa brush i Gold 24 karat til at friser håret igennem. Håret lægger nu i de lækreste waves og det er tid til at afslutte min styling med Forceful 23, min all time favorit hairspray.

img_3707.jpg

HER ER RESULTATET 

img_3708.jpg

Først et billede med glat hår efter klipning og  inden krøllestyling.

Derefter mange billeder af det smukke hår med krøller.

img_3710.jpgimg_3712.jpg

Farvningen er en balayage med 4 babyligths i pandehåret. Læs mere om farveteknikkerne her.

img_3709.jpg

Bemærk de 4 babylights i pandehåret.

img_3716.jpg

Mit team kan bookes online her.

img_3720.jpg

Bundfarven er kold og længderne varme det giver den smukkeste kontrast og glans.

img_3717.jpg

Mascha har optur over at håret ligner USAs første dames. Well!! jeg ved ikke rigtig men smukt er det!.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redken tribe event