Caramello hair

Do blondes have more fun?

Ja, det kan Annemette svare på nu. Hun er nemlig blevet helt blond, hun fortalte mig at det er 12 år siden, hun sidst prøvede at farve hår….. What!!! Det er altså en bedrift i sig selv, hvis du spørg hairstylisten her.
Annemette og jeg har efterhånden set hinanden nogle gange til forskellige events, og Annemette har stukket lidt til mig, for at høre min mening om hvad hun skulle finde på, hvis hun en dag skulle ændre hendes look. I ved nogle gange vil man bare gerne prøve noget nyt. Mit svar var hver gang – BLOND!!!!!

Jeg tror Annemette troede jeg mente sådan lidt ombre blond, da hun satte sig i min stol i går. Men nej, jeg mente HELT BLOND. Hun sagde uuuuuuhhhh – men var mega sej og modig!!!

Kan I forstå hvorfor jeg sagde det? Wouw! What a BABE. Hun har den smukkeste porcelæns agtige hud og helt isblå øjne, derfor ville jeg gerne have hende iskold naturlig blond da det passer perfekt til hende. Farven er yppersmuk og hele WOOMAs team stod med åben mund og måbede over hendes lækkerhed. Det er virkelig WooooouuW! Annemette er typen der er endnu smukkere live og hun har en mega lækker stil, og højde som en model, bare lige så I billedligt kan følge med.


Lad mig give jer frisører derude – opskriften på denne smukke forvandtling. I ved jo at denne opgave er en, hvor man skal holde tungen lige i munden.

How to:

Vi var to om at ligge ultra-tætte babylights i hele Annemettes hår, min skønne pige Isabella hjalp mig, det er meget lettere at være to om sådan et kæmpe job. Vi brugte Redken Flash Lift + 9 vol og PH-Bonder step 1. Flash Lift er det mest tilfredsstillende blegning jeg nognesiden har arbejdet med. Det lysner helt genialt!!!!

Ved vasken:

WOOMAs super elev Fine, skyllende alt blegningen ud meget grundigt. Derefter tørrede hun håret grundigt med et håndklæde og lagde PH Bonder step 2.

Redken PH-Bonder stabilisere håret og renser fibrende ved blegning. Den er derfor genial at bruge ved alt form for blegning.

Efter PH-Bonder havde sidder fuld tid, lagde jeg en Redken Shades EQ Gloss, elsker seriøst dette produkt. Jeg blandede

10 ml 09t + 20 ml 09p + 20ml 09v + 70 ml Crystal Clear + 120 ml Solution – Fjerner alt gult og giver den mest perfekte nuance.

Toningen giver et naturlig smukt lyst hår og resultatet er mere end tilfredstillende.


Her er produkterne Annemette købte med hjem. PH-Bonder step 3 er til hjemmebrug og en forlængelse af den behandling, jeg gav hende i WOOMA. Step 1 kommer i blegningen og step 2 ligges i efter farvebehandlig.

Sådan gør du hjemme: Step 3 skal i inden alt andet. Skyl håret igennem og få alt gammelt produkt ud (brug kun vand). Tør det grundigt med et håndklæde, før du putter PH-Bonder step 3 i håret. Lad den virke minimum 10 min. Derefter skylles den ud og du vasker håret med blonde Idol shampoo 2 gange, derefter ligges blonde Idol treatment i håret. Den skal virke i 10 min, derefter afsluttes “hårvasken” med Blonde Idol conditioner til koldt hår.

Føntørring: spray Touch Control 05 i bunden for max volume og læg Dou Sheild 07 i længderne for varmebeskyttelse. Glat håret med Ghd glattejern og afslut med Ouick Trase 15, som føles som toupering på spray. Den er awesome!!! Håber I kan bruge indlægget, husk at give Annemette masser af love! – for det er mega sejt og modig gjort at ændre sit look. God weekend

   

1 kommentar

  • […] Og måske har hun ret. Måske ikke. Men der er i hvert fald blevet ændret på det. Det må man da sige…Og véd I hvad; – jeg elsker det! Jeg føler mig stærk, smuk, modig og mega lækker. Så tak Signe. Du er faktisk bare pisse sej, og hvor er det fedt, at du lige gav mig det sidste kærlige skub ud over kanten – så jeg fik taget springet. Her kan du læse hvad Signe gjorde… […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caramello hair