Do blondes have more fun?

City Beats fra Redken

img_3977.jpg

I kan godt glæde jer til de nye City Beats fra REDKEN kommer til danmark til foråret. Det bliver så fedt! – jeg fik lov at teste de to farver ud af de tolv farver der kommer til foråret. Lige nu findes der fire farve i danmark og jeg har to af dem., Så det er ikke bare sådan lige til. Jeg fik lov at afprøve den violette og den orange. Det passede meget perfekt, da Nikita Klæstrup kom forbi og ønsker sig smukke Lavendel lokker. Se hvor fint det er længere nede. a565d548078345199786faa59d877674

Her er de tolv farver som lander i Danmark til foråret.

City Beats blev highlighted på REDKEN Symposium i Barcelona i april, hvor jeg var inde og besøge backstage teamet. Her blev der lavede de vildeste farvekombinationer, med de nye City Beats. City Beats var også en stor ting på REDKEN Nordic tribe, som blev afholdt i Sverige i Oktober. Det bliver formetligt også en KÆMPE ting på REDKEN Symposium i LAS VEGAS til januar. Her skal jeg arbejde med REDKEN teamet. Jeg står på farve trend delen. Der vil være over 80 hairstylister fra hele verdenen backstage og kun én fra Danmark, mig!! ALLE frisører kan booke tur til det her. Det er den vildeste oplevelse. Jeg var der som kursist for 5 år siden. Jeg har aldrig været til noget ligende. Det er så STORT! – det er som at tage til en Lady GAGA koncert – men I hairshows, håber det giver mening. Når man skal til CLASS er det som at gå i lufthavnen i rush hour, der er mennesker over alt! – de er bare alle meget farvrige og ser vilde ud, for de er artister! altså frisører fra hele verdenen, samlet på ét hotel i Las Vegas.

img_4135.jpg

Her er farverne jeg bruger på Nikita, Flash Lift med 20 vol og PH-Bonder. Da denne City Beat er en “prøve” model, er den gul uden på. Indeholdet er violet, og den kommer selvfølgelig til at være violet, når de rigtige kommer til foråret.

img_4134.jpg

Dette er hvad Nikita købte med hjem. All Soft er helt perfekt til at pleje extensions. PH-bonder step 3, er hjemmebehandligen. I Salonen fås step 1 og step 2. Ph-bonder er genial vilde farvebehandlinger.

img_4131.jpgimg_4129.jpg

Den smukke nye farve inden extensions

img_4132.jpg

Den smukke nye farve med extensions. Det er de samme extensions som Nikita har på, på før billedet. Vores extension holder et halv år og de kan farves igen og igen. Hvis det bliver gjort hos os i WOOMA.

img_3978.jpg

Her er det smukke resultat

img_3973.jpg

Hvis du drømmer om at komme en tur i stolen hos mit team og jeg, kan vi kontaktes på wooma telefonen eller på wooma mailen.

   

1 kommentar

  • Pernille

    Hej Signe,
    Det ser vildt spændende ud! Men fungerer det også hvis man er mørkhåret? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do blondes have more fun?