City Beats fra Redken

Long hair on fleek

signeef21-10-16-136250

Velkommen til det nye Signe Eflund site!

Eller nyt og nyt er måske så meget sagt, men vi har arbejdet på at optimere lidt forskellige ting herinde. Der arbejdes stadig på de sidste ting, men det hele begynder langsomt at tage form. Jeg har været lidt væk fra sitet det sidste stykke tid, men det simpelthen fordi vi har arbejdet på så mange spændende ting, som vi nu kan dele med jer. Så følg endelig med de næste par dage herinde, cause i’m back!

Jeg tænker at de fleste af jer som følger med herinde er piger, men hvis der nu skulle være nogle drenge, kommer der også lidt for jer her. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med denne søde mand for lidt tid siden, kender I ham ? Han hedder Henrik, men går under kunstnernavnet Kært Barn. Han har lavet sangene ?Drømme? og ?Venter?, der begge var på rotation i radioen sidste år og med hans musikalske brødre Nik & Jay lavede de sammen sangen Ikk? som de andre? – siger det jer noget nu? Hvis ikke, så tjek den ud under billederne. Når men det korte af det lange er at han synger pisse godt, og har pisse langt hår 😉

“Jared Leto, Charlie Hunnam, Chris Hemsworth og Harry Styles”

Det lange hår er blevet super “in” og mega hypet de sidste par år. Der er faktisk flere og flere mænd som vælger det lange, frem for det korte og det er sgu også fedt! Se blandt andet Jared Leto, Charlie Hunnam, Chris Hemsworth og Harry Styles – de boys rocker jo det lange hår og hvis I spørg mig, jamen så er det jo bare for fedt! Det giver, et helt bestemt udtryk og tit lige lidt ekstra kant.
Udover det, er der jo også masse af styling muligheder og det er jo “bare” at kaste sig ud i det. Jeg ved godt mænd måske ikke er det køn med mest tålmodighed, hvilket også tit og ofte gør de går kolde, når jeg viser dem de første 10 forskellige produkter, de skal bruge. Men en god ide, hvis du har hår ala Henrik – husk at få det klippet! Spaltede spidser har sgu bare aldrig været et hit! Giv det lidt volume og husk at pleje det, det tager faktisk ikke ret lang tid. Vask det i en god shampoo og giv det lidt conditioner.

Jeg vil klart anbefale en plejende shampoo & conditioner. Langt hår SKAL have masser af pleje, om du er mand eller kvinde. Jeg har udvalgt Balmain Moisturizing shampoo og conditioner. Til styling kan jeg anbefalde denne geniale paste, den er god til at holde det lange hår på plads. Saltvandspray er også en god mulighed hvis man kan lide surfhår looket. Det er også vigtigt at have en god kam, de fleste mænd går op i luksus, derfor kan intet mindre end en 24 k guldkam fra Balmain gøre det, se her som evt. kunne være en god julegave – se mere på shoppen

signeef21-10-16-136230

GET THE STYLE at: HAN KJØBENHAVN & Fors Nome.

  • Hair and makeup: Signe Eflund
  • Styling: Josephine Trøjbjerg
  • Fotograf: Nicky De Silva

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City Beats fra Redken