Long hair on fleek

On my mind

signeef21-10-16-135880

Kan I se de små detaljer ? 

Alle mine medier har fået en lille makeover både mit site her, WOOMAs univers, og alle vores SoMe medier. Vi har snakket om der skulle ske noget nyt igennem lang tid, og yes now it’s here. Vi har arbejdet på at få det rigtigt udtryk, igennem nye billeder og det syntes jeg vi har fomået at få. Jeg kan godt lide, at formidle mine tanker til billeder. Jeg tror, maleren har det på samme måde med sine malerier og musikkeren med sin musik. Det at skabe er ofte det essentiale for en Hairstylist eller Make-up artist, det er det i hvertfald for mig.

Jeg er efterhånden en gammel rotte i denne branche. Ja, jeg har været i hår & make-up branchen i 16 år og har igennem årene lavet meget forskelligt, inden for modebranchen. Til alle jer nye som er kommet til, vil jeg gerne fortælle lidt om hvem jeg er.

Hvem er Signe Eflund ?

Jeg er uddannet Hairstylist og startede mine oplevelser i branchen som 15 årige. I starten af 20′ erne arbejdede jeg hos CHA CHA CHA. Jeg afslutede i Store Regnegade som manager. Salonen her, var også en makeup butik. Vi havde agenturet på FACE Stockholm i Danmark, det betød at jeg lagde makeup på alt det reklame (fotoshoot) der blev sendt ud fra os. Jeg fik min søn Conrad i 2008, da jeg arbejdede hos chachacha. Efterfølgende arbejdede jeg freelance i en del år, igennem mit firma Signe Eflund – Hair & Makeup som blev erableret i slut 2011.

Det jeg er mest fasineret af ved branchen, er at skabe og mestre evnen til at forvandle. Jeg har arbejdet på shows indlandsk og udlandsk, stylet til magasiner og modeuger. Været Key Make-up & Hairstylist på flere shows på den danske modeuge.

Mine evner i branchen har ført mit vidt omkring og jeg har arbejdet backstage på mange show og modeuger, hvilket er noget jeg holder meget af. At stå sammen med artister, der har fuldstændig den samme vison og mindset, er noget af det mest inspirerende. Jeg er priviligeret ved, at en stor del af de danske celebs anakender mit arbejde, og den dag i dag kan jeg kalde mange af dem mine venner. Jeg har også haft den store ære at style udenlandske celebs som Eve og Daryl Hannah på deres besøg i København.

I oktober 2013 påbegynde jeg et helt nyt projekt og stiftede WOOMA studio, med min veninde og kompagnon Neel Boje. Vi har på kort til fået etableret et velfungerende firma med 6 ansatte. Vi nående også begge to at få en søn hver på de 3 år der er gået, siden vi åbnede vores drømme studio. Vi knokler alt hvad vi kan, få at nå vores drømme og mål. De mål vil satte for 2016, har vi nået! Det vil vi i dag fejre med vores team, til vores meget festlige julefrokost arrangement.

Vi underviser i WOOMAs særlige teknikker, og til foråret vil der være en masse forskellige kurser i WOOMA for professionelle og ganske almindelige kvinder. Her vil mit team og jeg videregive alle vores teknikker. Se mere i vores kursus kalender her.

Udover jeg altid har rygende travlt med mine virksomheder, så har jeg også en familie! Og verdens dejligeste! jeg er mor til to skønne drenge som jeg elsker at bruge min tid med, samt manden i mit liv.

Jeg startende med at skrive om hår og makeup tilbage i 2010. Min tanke herom har været at inspirerer andre med en kreativ sjæl.

Jeg håber I har fået et indblik i mit liv.
Jeg ved der er en mange kreative sjæle der  følger min hverdag, jeg håber jeg forsat kan inspirere jer.
collage_fotor
signeef21-10-16-135804
signeef21-10-16-135880
collage_fotorl
signeef21-10-16-135818
collage_fotor

Kjole : Maria Fekih , Hair and make-up: Signe Eflund, photographer: Nicky De Silva, Model: Carolina Martinez

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long hair on fleek