On my mind

Golden Beauty

signeef21-10-16-136162

Hallo sweet girls & boys  <3

Som jeg har nævnt i de sidste indlæg, har der været run på og sket en masse ting. Men hvad er det så der er sket ? Ja først og fremmest har WOOMA kunne fejre 3 års jubilæum, ja der er seriøst gået 3 år OMG! Vi har derfor givet vores lille studio en makeover. Det er blevet så fiiiiint- glæder mig til at vise jer billeder. Udover det har vi opdateret vores webside, åbnet en webshop og arbejder på en masse spændende kurser til jer. Og nårh ja, så har vi da også lige alle vores skønne kunder, så ja der har været fuld tryk på. Heldigvis har vi nogle top seje piger, som gør det hele lidt nemmere i WOOMA.

WWW.WOOMA.DK – vores nye site hvor i kan booke og købe kurser, produkter mm.

Men udover alt det som er sket i WOOMA har jeg jo også selv lavet en masse spændende ting, blandt andet denne lille billede serie. Det er faktisk snart et par måneder siden, vi skød disse billeder sammen med Fotograf Nicky De Silva.
At være kreativ og lave noget “kunst”, man altid kan finde frem og kigge på, blive inspireret af, og sætte tankerne igang er noget jeg elsker. Jeg føler vi har fået noget anderledes, unikt og måske lidt crazy frem i disse billeder.

Jeg kan se der er kommet en masse nye følgere til og det er jeg bare glad for! Det er fedt at I gider følge med i de ting jeg render og laver. Og jeg håber meget jeg inspirerer jer og kan sætte jeres kreative tanker i gang. Så følg endelig med det gør mig glad <3

collage_fotorlh

signeef21-10-16-136162

collage_fotorkk

signeef21-10-16-136120

collage_fotorxx

 

Kjole : Maria Fekih , Hair and make-up: Signe Eflund, photographer: Nicky De Silva, Model: Carolina Martinez

 

 

 

 

kjole Maria Fekih

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind