Golden Beauty

Brownie

Go’ aften alle I skønne, hår interesseret mennesker.
Er I ved at være klar til at gå på juleferie?

Mit team og jeg har rygende travlt, det har vi haft i mange måneder!!! – første del af 2017 er godt pakket med rejser og kurser, vi glæder os derfor til at kunne julehygge. Jeg tager til Las Vegas i januar. REDKEN afholder symposium i Las Vegas. Det er crazy stort. Jeg drager afsted som ene og alene artist, fra Danmark. Jeg skal arbejde samme med artister fra hele verdenen omkring rammerne for Symposium. Dvs jeg skal stå og arbejde med hår som frisører fra hele verdenen skal inspireres af. I kan helt sikkert følge min rejse på instastory og snapchat, som er de SoMe jeg benytter mest.

Jeg har faktisk ikke tid, står og skal lave pandekager til min søns juleafslutning for klassen. Jeg ved ikke helt hvordan vi endte op med den tjans igen i år. Andre forældre skal købe juice, brød, lave kaffe osv. Nemme opgaver. Vi! – skal lave pandekager til 35 mennekser. Sådan! for 2. år i træk. Jeg har også en stak elev ansøginger at læse igennem. Vores team vokser og vi har nu brug for en ny elev. Fristen for ansøgning var i dag, og vi har modtaget en del.

I skal ikke snydes for denne farvekode. Som I kan bruge i salonen i morgen, hvis I har lyst.

Redken: Bund – Ultra Rich 4Na. Toning: Shades EQ Gloss 30ml 06gb + 10ml 09k + 10ml 07mv + 20ml 09gb + 50ml clear med 120 ml solution

Jeg lagde babylights sidst, læs mere her.

 

Se flere billeder over på Maschavang.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Beauty