Brownie

Christmas days

signeef21-10-16-135973

Hej piger og glædelig jul ! <3

Jeg er lige hoppet herind for at opdatere jer lidt mens Signe arbejder på højtryk i WOOMA – følg hendes juledage på Snap: Signeeflund (hun er faktisk ret sjov)

Når men så er det lige ved at være nu var 2 dage og så vi klar med mad og gave ræs! OMG jeg føler det var igår, Signe og jeg lavede Distortions looks til jer, i gården inde i WOOMA!

Igår var jeg lige et smut forbi WOOMA for at sige hej til alle de søde piger<3  HOLD NU HELT OP, det løber altså stærkt og vi snakker virkelig stærkt! De er bare så super seje og gør virkelig alt for at alle I skønne piger, kan nå at blive klar til jul!

Jule outfit anno 2016 

Jeg syntes tit det er lidt svært at vælge, hvad man skal have på til jul. På den ene måde, vil man jo bare gerne have en hygge trøje med matchende bukser på, men omvendt vil man også gerne se bare lidt præsentabel ud, på årets familie jule billede. Jeg starter altid selv i noget lidt pænere og efter et par timer, kan man finde mig i mit røde jule sæt. Nej det ikke kønt, men det virkelig VIRKELIG dejligt! Det lever jeg så  i de næste 3 dage….

Men hvis du ikker er som mig og gerne vil gøre lidt ud af dig selv, så se med her hvor Signe og jeg hjælper dig til det perfekte jule look. 

Signe og jeg lavede inden jul en lille billedeserie med fotograf Nicky De Silva, dette er det sidste look fra denne lille serie og jeg syntes faktisk godt, den kan inspirerer lidt til julelooket.
looket/frisuren sleek hair, må være den frisure der løber med 1. pladsen i 2016, lige efter cornrows ,som også på magisk vis vågnede fra 90’erne igen. Signe stylede smukke Simone på to forskellige måder, den ene med masser af volume og den anden helt sleek. Jeg føler lidt at dette års jule look ligger lidt i kortene – Sleek hair evt. brug (hvis du har) dine “baby” hair i siderne til noget, vær kreativ, rød gerne lidt dyb i farven læbestift og noget stort i ørene for at give det hele lidt kant. Har du tykke eller karftige bryn så busk dem lidt, det giver et super fedt udtryk til et eller lidt stift look.
Er du en kjolepige så ville blonder til dette look være fantastisk igen for at køre lidt kontrast til det kantede/bosslady look. Og eller er jeg da også helt sikker på at et par røde læber og sleek hair kan matches med en hyggelig juletrøje 😉

Glædelig jul – knus fra Josephine og en meget travl Signe <3

 

 

signeef21-10-16-136076

signeef21-10-16-135973

signeef21-10-16-136076

Hair and make-up: Signe Eflund, Styling: Josephine G. Trøjbjerg, Fotograf: Nicky De Silva, Model: Simone Pallesen, Smykker: Ninna York, kjole: Maria Fekih.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie