Nytårs looket 2k16

Signe Eflunds hårfarve 


Mandage!!! – mandag hos mig, er en dag der bliver brugt på kontoret. Hver eneste mandag knokler Neel og jeg med alt praktisk. Vi holder møder og ordner alt hvad der opstår, når man ejer en virksomhed (WOOMA) 

Men nogle mandage er lige det ekstra awesome, da vi altid er fuldt booket i salonen holder vi en hårdag for teamet ca hver 7. uge. Det var altså i dag. Hele WOOMA teamet fik sig en lillle makeover. I dag blev hashtagget #WOOMIES opfundet. Det kalder vi simpelhen os selv fra nu af. Hvis man arbejder i WOOMA er man en vaskeægte woomie. Sådan!!! 

Udeover vores skønne hårdag og en lille elevsamtale fra morgenstunden, havde vi besøg af Nilens Jord. Vi har et job for dem på fredag. Det bliver rigtig godt! Jeg tager til Las Vegas på onsdag, derfor hjælper jeg pigerne med at lave looks i morgen og sender dem i mit sted. Det er ret spændende med Nilens Jord, de har gang i nye sager, som hele WOOMA teamet synes er top Nice!!! 
Jeg ville egenligt blot dele min farveopskrift på min hårfarve. Nogle ville kalde den min signatur farve, altså koral! Jeg farver det og lader den fade, derfor virker det som om jeg skifter koral hårfarve all the time.

Før 

Chromatics fra REDKEN – perfekt koral blanding 

  • 24g 8.44 
  • 6g 5.22 
  • 4g 6.62 
  • 10g 10.23 
  • 50g clear 
  • 94 3 % (10 vol) 

Farven virker kun på lyst hår. 

Xoxo 

Signe Eflund 

PS. følg min tur til Las Vegas, hvor jeg som den eneste dansker skal arbejde backstage med 500 artister fra hele verdenen til REDKEN symposium. – tjek insta story fra på onsdag 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs looket 2k16