Signe Eflunds hårfarve 

Las Vegas BABY!

about

Hej Piger <3

Som I nok ved, eller har set er Signe lige smuttet en tur til Las Vegas, om vi andre er misundelige – neeeeeeeeej da sleeeeeet ikke…… Hun er der overe sammen Redken og skal undervise og arbejde sammen med en masse forskellige artister. I kan følge med inde på Insta story eller på hendes snapchat – Signeeflund. Jeg ved hun har glædet sig og er super glad for at ha fået muligheden, for at arbejde sammen med så mange forskellige artister worldwide.

Creative Color Trends 
Dream big. Get inspired. Play! Learn the latest color trends and techniques with three of Redken’s most creative colorists.

Jeg ved Signe arbejde med Crazy colors igår, og jeg er så spændt på at få en masse billeder fra hende. Jeg har lovet at opdaterer jer lidt herinde mens hun er væk, så i ikke går glip af noget. I efteråret skød vi nogle tutorials med Redken produkter,  som kommer ud i løbet af weekenden/næste uge. I kan faktisk købe de fleste af Redkens produkter inde på webshoppen www.wooma.dk.

Jeg håber I alle for en skøn weekend.

Knus fra Josephine

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Signe Eflunds hårfarve