Las Vegas BABY!

Webshop wanties!

IMG_6160

WOOMA WANTIES <3 

Hej girls <3

Signe er snart back in DK! Wuuhuu var! Har I set, at WOOMA har fået deres egen webshop ? Hell yiiir <3 Og I kan seriøst finde de fedeste produkter derinde, blandt andet de lækre Balmain produkter, som blandt andet Jen Atkin er stor tilhænger af.

Jeg har fundet mine WOOMA wanties, jeg har et crush på lysserød toner for tiden! Don’t know why? Men det ser bare skide lækkert ud, med en frisk fugtet hud og lidt shiny lips med en nogle gyldne toner og sarte lysserøde øjne!

I kan finde ALT lige HER.

Lysserøde tone og sarte øjne. 

En af efterårets store modetendenser inden for øjenskygger er de lyserøde-lilla nuancer. Disse toner er super-gode til dig, der har grå, brune og grønne øjne. Er du ikke til løsserød, så skal du ha fat i de gyldnetoner! Guld hitter igen og ser også sindsygt godt ud, hvis du har en mørk/gylden hudtone.

XX J

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Las Vegas BABY!