Brug for en forvandling?

Trendsetter – warmblond 

FørVi hygger, snakker og føntørrer hår! Jeg bruger dyson! En genialt føntørre! Hvis I ikke har prøvet den, er I nødt til at gøre det snart. Min første styling af Julie var 6 år tilbage, det var til et photoshoot. Jeg lagde makeup og stylede hendes hår. Hun er helt ernomt nørdet og pligtopfyldende når det kommer til hårpleje. Derfor er hendes hår super lækkert og sundt. Efter 

TREND ALERT

Vi ved alle, at de blonde kolde toner har prydet vores Newfeed hele 2016. Trends kommer og går ? det kolde bliver selvfølgelig endnu. Vi bor i norden, derfor kan vi om nogle opnå de flotteste kolde farver ?? 
Det vi kommer til at se meget mere af i 2017 er de smukke varme farver ??????finally
Efter i dagslys

TEKNIK & FARVEKODER  

Bund: Chromatics REDKEN 30g 8.0 + 10g 8.31 + 10 vol. 

Striber: flashlift REDKEN (Verdens bedste lysning) Jeg har lagt 4 lyse microlights i pandehåret og 4- 6 pakker i over fladen. Jeg udtænkte en design inden jeg lade dem. I siderne lager jeg 2-4 microlights 

Dybet effekt (varme): Shades EQ cream REDKEN 09WN + 06GI + Clear + 10 vol. Jeg lagde denne blanding i underhåret og som effekter i mellem mine flashlift striber. 

That’s it!! Simpelt, perfect and beautiful. Husk altid PH-Bonder 

KOM PÅ FARVEKURSUS MED MIG – LÆS MERE HER


Det er perfekt at starte (h)årets hotteste trends, på smukke Julie Zangenberg… Hun siger altid, du gør bare hvad du synes jer stoler på dig ??

BOOK TID HOS MIG OG MIT TEAM HER 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug for en forvandling?