GLOSSY HAIR - Mascha Vang

BLONDIE VS. BRUNETTE

IMG_0040

Hallo Boys n girls

Har I set Nikitas fantastiske forvandling tilbage til hendes rødder, som den klassiske smukke brunette? I april 2016 farvede jeg hendes hår perfekt blond “in one take”. Det var super smukt og dengang ville I vide alt om den lyse farve. Derfra blev det blot vildere og vildere med en masse smukke pastelfarver. Nikita fik afprøvede alverdens smukke hårfarver hele 2016. Hun har virkelig haft en fest med alle hendes farvrige looks.

Den første uge i 2017, kom tiden hvor hun ville tilbage til det smukke klassiske look. Jeg har længe lovede at dele farvekoder og teknik med jer på denne forvandling. Men da jeg har haft super travlt med at rejse rund og undervise i farveteknikker, fik jeg desværre ikke tid til at opdater jer. Bedre sent end aldrig. Her er en god løsning til hvordan du transformere en blondine til en smuk brunette. Hvor håret få smukt shine, selvom det har været lyst.

Mit team & jeg bruger REDKEN farvesystem i WOOMA. Vi er vilde med systemet, Shades EQ gloss-farver er virkelig fantastisk og vi er ellevilde med dem. Flashlift lysning er den bedste lysning til dagsdato, jeg har ikke arbejdede med noget bedre. Og jeg har arbejdet med MEGET igennem mine 17 år i denne branche. Jeg kan varmt anbefale at prøve det, hvis man har træng til at prøve noget andet.

AA581E42-1DDB-4825-80BA-5FEB6B5B3042

Forpigmentering pigmentering med Shades EQ Gloss :
08cr – 30 ml.
08hh – 30 ml.
Crystal clear 60 ml.
Solution 120 ml. (Virketid 20 min)

Håret er derefter orange.

Derefter lægges den mørke farve i håret.

Shades EQ cream:

05G – 25 g.
05WN – 25 g.
05WB – 15 g.
07GC – 5 g.
Clear – 25 g.

Proxide 3 %

IMG_0038

Hvis du drømmer om at komme på et intimt farvekursus i WOOMA, er det nu en realitet. Den 3.4.17 holder vi farveinspirations kursus for en mindre gruppe. Vi løfter sløret for WOOMAS farvetekniker. Her kan du møde hele teamet. Du har rig mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du mangler at for svar på. Dette er muligheden for at se os arbejde på helt tæt hold. Billetterne kan købes via wooma.dk – tjek vores kursuskalenderen. Der er et begrænset antal billetter, først til mølle princip.

Den 25.4.17 drager jeg til Jylland og underviser sammen med REDKEN. Her kommer jeg til at dele alle mine oplevelser fra REDKEN SYMPOSIUM 2017 i LAS VEGAS. Her tager jeg farver inspirationen fra vores Class – CREATIVE COLOUR TRENDS. Vi har fokus på de nye CITY BEATS farver. Hvis du drømmer om at komme med på dette, skal du have fat i REDKENs konsulenter for at få mere info.

IMG_0039

Nikita har extensions, læs mere om vore extensionskursus her 

IMG_0677.JPG

Hvis I vil læse mere om at gå fra mørk til blond som Nikita også har gjort så hop ind HER og se hvordan det kan lade sig gøre <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOSSY HAIR - Mascha Vang