How to - By Signe Eflund

PINK HAIR

IMG_5565

Hej……..

Kan I huske mig? – pigen der har haft alle hårfarver, du kan komme i tanke om – Pigen der har bloggen om hår og hårfarver siden 2012. YES, That’s me!!!! Har I prøvet at google Signe Eflunds hårfarver? – det er ikke lidt der dukker op!!! – Så hvad er der sket siden den gang????

IMG_5898

Siden mit AWESOME´pink look

 • Har jeg fået Hr. Wilsenberg! min yngste søn Wilfred.
 • Været på barsel i 6 måneder.
 • Skiftet blogdomæne fra signeeflundblog.dk til signeeflund.dk – nu i stald hos Blogly.
 • Lagt en plan for WOOMA studio med min kompagnon Neel for hele 2016, og udført det til punkt og prikke!
 • Vi har udvidet WOOMA Studio – Så der nu arbejder 8 artister.
 • Opdateret WOOMA Studio med nyt look, inventar, nye produkter.
 • Lavet et nyt web-univers til WOOMA.
 • Jeg har underskrevet en kontrakt med REDKEN – som Redken Artist.
 • Vi har åbnet en WEBSHOP!!!
 • Underviset hairstylister rundt omkring i Danmark.
 • Rejst med faget for at samle inspiration til danske frisører.
 • Også er jeg en ganske almindelige dansk mor, med to skønne unger og en dejlig mand. Vi bor på Frederiksberg, Conrad går i skole og Wilfred i vugger! – Livet giver os ligeså mange op og nedture som alle andre.

IMG_6125

Jeg har møg travlt, ligesom alle andre mødre i børnefamilier. Både min kæreste og jeg ejer virksomheder, det sætter lidt ekstra pres på os begge, men vi er gode til at navigere i det. Det er nu mit 8. år som selvstændig erhvervsdrivende, og et ofte stillet spørgsmål til mig, er: Hvordan kan du nå det hele? Svaret er planlægning, og en HELT masse hjælp!!! – fra ALLE! Familiemedlemmer, personlige assistenter, personale osv. Jeg har lært igennem årene, at den bedste måde at arbejde for mig, er med et team af dygtige mennesker. Bedst af alt, har det været at indgå et partnerskab med min kompagnon Neel Boje, da vi tilbage i 2013 åbnede WOOMA.

Alt dette gør selvfølgelig det svære at nå, at lave ligeså mange inspirerende blogindlæg som “back in the days”. Til gengæld har mit Team og jeg en hel kursus kalender spækket med fede kursus til frisører og makeup artister!!!!!

Vi har også kurser til ALLE piger eller drenge, der bare vil lære lidt mere om hårstyling og makeup.

IMG_5945

KURSUS KALENDER FOR WOOMA STUDIO & SIGNE EFLUND

MAKE-UP KURSUS MED DELILAH COSMETICS, I JYLLAND MANDAG DEN 6.3.17 & KØBENAVN TIRSDAG DEN 21.3.17  (Neel Boje og Signe Eflund fra WOOMA, underviser i make-up tendenser. Bliv inspireret i de seneste make-up trend) Kursus er for frisører og makeupartisterne. Billetterne købes igennem Salon Support 36161609.

MAKE-UP/ STYLINGS EVENT I WOOMA DEN 16.3.17. DETTE EVENT ER FOR ALLE! Der kunne tænke sig, at blive mere opdateret på at lægge en lækker make-up og style hår. Du møder hele WOOMA teamet inkl. Signe Eflund. Billetterne købes på WOOMAS webshop – læs mere om kurset, her.

FARVE INSPIRATIONS KURSUS I WOOMA DEN 3.4.17. WOOMA løfter sløret for alle vores farveteknikker. Kom på inspirations hos os i WOOMA. Få pladser, læs mere her. Kurset er kun for frisører.

EXTENSIONS KURSUS I WOOMA DEN 24.4.17, vi du opdater dit kunnen i faget? – lær at lave extensions med os. Læs mere om kurser her.

REDKEN  – DEN 25.4.17 TAGER SIGNE EFLUND MED REDKEN TIL JYLLAND. Her er der fokus på de nye City Beats farver og REDKEN SYMPOSIUM 2017 hvor Signe arbejdede på CREATIVE COLOR TRENS. Signe har posen fyldt med inspiration fra LAS VEGAS – Biletterne kan købes igennem en REDKEN konsulent

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to - By Signe Eflund