BAD ASS ARTIST

Redken x Signe Eflund instant ombre

DSC_0059

Hej Piger

En lille hurtig aften opdatering <3 Jeg viste jer for lidt tid siden HER ,hvordan man kunne style det typiske skandinavisk hår. Her får I så part 2. Når nu i har style håret, jammen så kan I altid lige give den lidt ekstra, hvis I skal ud eller bare vil gå lidt crazy en dag. Jeg har før vist hvordan man kan farve håret instant, med pigmenter HER, men nu er Redken kommet med en super smart instant spray. Instant vil sige den går ud efter en hårvask eller to, hvis du er meget lyshåret. De findes i 5 forskellige farver, og kan selvfølgelig købes inde på WOOMA SHOPPEN.

Redken Root Fusion Instant spray

Colors: Black, Light Brown, Brown, Auburn and Dark Blonde. Ideal for use in between salon appointments, Redken’s Root Fusion blends seamlessly with hair to cover up dreaded roots, regrowth and grey hairs, leaving you feeling confident around the clock. With an innovative, easy-to-use formula, the lightweight, fast-drying spray utilises colour-concealing pigments that attach to individual strands for buildable coverage and a natural-looking, non-greasy finish. Suitable for all hair types, the root touch-up rinses out easily with shampoo.

DSC_0045 2

I får lige igen en step by step til styling inden Redken Root Fusion spray komme i håret.

Step 1 ? Spray Redken Styling Heat Fabricate 03 i bunden ? kan købes HER
Step 2 ? Føntør produktet ind
Step 3 ? Drys/spray Redken styling texture powder grip 03 i håret ? kan købes HER
Step 4 ? Krøl håret med ghd Krøllejern
Step 5 ? Spray redone Wind Blow 05 i håret for mere hold ? kan købes HER

DSC_0095

Spray Redken Root Fusion i bunden af håret og afslut med hårlak for bedere hold.

DSC_0097

Hop ind på min Youtube channel HER og find masser af inspiration <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAD ASS ARTIST