Book tid og få smukt hår

Peachy haircolor


Jeg er kommet over mit blonde moment. Det tog nøjagtigt 17 dage. Mit team havde allerede forudset det, Casper og de fleste af WOOMAs kunder, havde pænt hentydet til, at det nok ikke holdte så længe, det blonde look. De fik selvfølgelig ret. Midt i vores travle hverdag, spurgte jeg min kompagnon Neel. “Hva så, skal jeg lige smide en koral i senere”?  Svaret var ja! I det splitsekund, kom jeg over min pæne, blonde farve og tilbage i min vante koralfarve. 

Opskrift: 

Håret skal være lyst før den korale farve påføres. 

City Beats fra REDKEN 

Blanding: 20 G West Village Sunset , 20 G Midtown Magenta, 5 G East Village Violet, 90 G clear.

Blandingen er påført i rent vådt hår. Håret fik en protein kur inden, vi påførte blandingen. De nye WOOMA piger Nivi & Cecilia lagde farven ?? 

Tjek @woomastudio ud på Instagram for mere ??

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Book tid og få smukt hår