WOOMApink haircolor 

WOOMA TEAM

WoomaBackstage-004 (1)

Hvad er WOOMA ? Og hvem er teamet ?

Ja det er der måske stadig nogle, som ikke ved. Er Wooma for alle? Hvor kan man booke tid? Hvad koster det, og kan jeg komme til at ligne hende, fra Instagram jeg har et billede med af.

Til jer som har fulgt med længe herinde, ved I også at jeg før hen var selvstændig frisør. Men i år (xx) åbnede jeg WOOMA Studio med min kompagnon Neel. Hvis vi skal gå helt i detaljer omkring WOOMA, så er WOOMA er et kreativt studio, der er placeret i hjertet af den kreative del af Køben-havn. I salonen kan du få lavet de sidste nye farvebehandlinger som Balayage, baby lights og andre smukke hårtransformationer med eksempelvis crazy colors. Vi tilbyder alle de samme behandlinger, som du kender til det fra andre frisører, men ønsker altid at tilbyde vores kunde det lille ekstra, som gør forskellen.

Hos WOOMA er vi eksperter i hairextensions, hvorfor du kan føle dig i trygge hænder, hvis du ønsker at få frisket håret op med mere voulumen eller længere længder. Vi til-byder kursuser til uddannede frisører og make-up artister, som ønske at specialisere sig yderligere og lære nogle af WOOMAs eftertragtede teknikker. Der er også kurser for folk uden erfaring indenfor make-up og hår. I kan altid finde Kurser HER.

Er WOOMA for alle? Hvor kan man booke tid? Hvad koster det, og kan jeg komme til at ligne hende fra Instagram jeg har et billede med af. 

Igen til dem som har fulgt med længere tid, ved I måske også at jeg altid havde ekstremt lange ventelister da jeg var selvstændig. Det er der dog stadig, MEN slet ikke som før! Nu har jeg nemlig VERDENS bedste team, af de sejeste og dygtigeste piger som er klar til at tage godt imod dig! Så ja WOOMA er for alle, men måske mere den kvalitets bevidste kunde som ønsker lidt ekstra. Du kan altid booke tid HER, eller ringe ned i salonen på 31 54 64 00 hvis du har brug for vejledning, inden du booker en tid.

Priserne i WOOMA variere meget, alt efter hvad du skal have lavet, hvor langt hår du har eller hvor mange timer/hænder der skal bruges på dig. Du kan finde priser HER, priserne er et udgangs punkt og kan variere alt efter hvad du skal have lavet. Tit og ofte tror folk “bare” at en omgang “striber” kan få en til at ligne hende på Instagram. Men det er desværre sjældent sådan! Der skal for det meste nogle gode teknikker og et skarpt øje til, for at ramme nogle at de hotteste frisure. Og det tager tid! Nogle gange mere tid, end hvad man lige går og tror. Et nyt look kan ikke altid laves over en gang, men kræver flere gange – hvis man gerne vil ligne hende fra instagram 😉

Hvem er det Team du snakker om?

Teamet i WOOMA er simpelthen vokset så meget, det sidste år og vi er så glade for den lille WOOMA familie. Du kan altid få sat et ansigt på hvem vi er og hvordan vi ser ud lige HER .

I kan også altid følge med på alle vores sociale medier instagram @woomastudio, Facebook HER .

Jeg håber I har fået svar og vi glæder os meget til at se jer i WOOMA <3

XX Signe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOMApink haircolor