WOOMA TEAM

Permanent make-up på mine bryn


3 uger efter 

Hey girls 

Jeg vil fortælle, om en fantastisk oplevelse, jeg havde for nogle uger siden. Jeg er velsigned, med nogle ret ok bryn, fra naturens side. De er kraftige og indeholder mange hår. Jeg bliver, ofte spurgt til, hvilke produkter jeg bruger, for at tegne dem op. De er, på en måde blevet et kendetegn, for mit udseende, sammen med min hårfarve, selvfølgelig. 

Jeg havde, egenligt ikke skænkede permanent makeup en tanke. Jeg har ingen tatoveringer og er totalt pylret, omkring alle de småjusteringer, vi alle har, mulighed for at få lavet nu til dags.

Jeg har, det seneste årstid, tegnet min bryn op, hvorpå jeg har tegnede hairstrokes med makeup, for at få dem til at syne kraftigere. I takt med, at jeg har travlere end nogenside før, fandt jeg det frustrerende, når bryn-makeuppen ikke lige fungerede som jeg ville. 

Derfor begynde jeg, at overveje permanent makeup. Jeg stødte, en dag på Majkens insta profil, og da jeg har, mødt hende nogle gange før, fandt jeg det meget betryggende, at bestille tid hos hende. Hendes resultanter, taler fuldstændig for sig selv, det er virkelig smukt, det arbejde, hun og hendes pige ligger ud. 

Det var især, hairstrokes jeg ønskede. Jeg var heldig, at få en afbudstid, ca. en måned efter min beslutning. Jeg prøvede, at skyde min booking ud af hovedet, da jeg vidste, at mine tænker ville begynde at sige “du har da ikke brug for det, du har jo fine bryn” 
Dagen nærmede sig, og jeg kunne mærke, at jeg egenligt var en smule nervøs, for resultatet. Da jeg qua mit fag, har set nogle knap så heldige resultater. Jeg tog afsted! Lige inden Helsingør, ligger Majkens klinik i et smukt erhvervshus, med en fantastisk udsigt udover Øresund. 

Jeg havde, ingen forventninger til min kommende behandling, men hold da op, hvor var det fantastisk. 

Majken brugte, lang tid på, at fortælle mig om behandlingen, resultaterne og hjemmeplejen. Hun lagde, ikke skjul på noget. Da hun var færdig, med at fortælle om alt, følte jeg mig helt tryg og helt fantastisk godt tilpas. 

Majken brugte, langt tid på at måle mine bryn, og foretegne rammerne, for mine bryn, som hun senere brugte som skabelon. Hun fandt ud af, at jeg havde en asymmetri i mine bryn, hvilket jeg aldrig selv havde bemærket, men som var helt tydeligt efter hende målinger. 

Min oplevelse er, at jeg er helt enormt glad for resultatet, selvom jeg i forvejen var glad for mine bryn, har jeg aldrig været lykkeligere for deres udseende. Det er så nemt, det hele, nu. Jeg har flotte bryn, selv når jeg ikke har makeup på. Jeg sparre simpelhen, så meget tid på, at de nu har den korrekte form og farve. 

Jeg glæder mig, helt vildt, til at jeg skal have lavet en opfyldning, om nogle uger. 
Jeg skal have lavet, en opfyldning to gange, med 8 ugers mellemrum. Derefter, holder de 1,5 – 2 år. Hvis jeg dropper opfyldningen, vil farven forsvinde helt ad sig selv, og mine bryn vil komme tilbage til deres “gamle” form. 

Jeg endte med, at få dét, Majken kalder hybrid bryn, hun mixede to teknikker i mine bryn. Hun lavede hairstrokes i toppe af mine bryn, og en skygge i den nederste del af min bryn. Det gjorde hun, for at udligne den asymmetri, jeg havde og samtidig, give mig den fine effekt af hairstrokes, jeg ønskede mig. 
Jeg er nødt til, at give min varmeste anbefaling at Majken og hendes klinik, det har været en sand fornøjelse, at være hos hende og gå med det fantastiske resultat. Tænk at man kan tro, at man ikke manglede noget, som man endte med, at blive så lykkelig for. 
Tak ?? 

3 dage efter 

Kontakt info & pris: 

Mine bryn kostede 4000 kr 

Majken har 6 måneders ventetid. Hendes kollega Vicki, har en ventetid på 2-3 måneder og er også sindssygt dygtig ?? hendes pris er 3000 kr 

Deres arbejde kan findes på insta @by_majkenvillefrance

Og findes alt kontakt info ??

Majken uddanner en masse saloner i permanentmakeup, hun har blandt andet uddannet Karina Bredahl fra Beautyink som også er dygtig. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOMA TEAM