Permanent make-up på mine bryn

Christianes nye look

Læs: om hvordan du for mere volume i dit hår.

Hey hairloves

Fornyeligt var Christiane, forbi mig i WOOMA. Et par uger inden vores aftale tid, talte vi i telefon sammen. Christiane fortalte mig, at hendes hår fældede kraftigt. Så meget, at hende børste var helt fuld af hår, efter en frisering. Det var umuligt for hende, at gå med løst hår. Jeg synes, det lød alarmerende og blev en smule bekymret på hendes vegne. Derfor fortalte jeg hende, at det var yderst vigtigt, at hun gjorde noget ved det, straks!

Få en “how to” på Slicked back hair, her.

Det er meget vigtigt, at for klippet håret, i sådan et tilfælde, på den måde mindskes skaderne og håret bliver stærkere. Det er også vigtigt, at tage vitaminpiller. Fældning af hår, er ofte et tegn på, at vi mangler noget i vores krop. Enten er vi er stresset, eller har oplevet noget ubehageligt. Måske, har kroppen fået et chok. Det kan også være hormonelt. Jer, der har fået unger, ved hvad jeg mener. Vi oplever, at håret fælder helt vildt, lige pludseligt. Det er simpelthen en del af pakken, når vi får børn. Det ses ofte, et halvt år efter, vi stopper med at amme. Eller et halvt år efter, du har fået et chok (som dødsfald i familien, eller andet, der slår din rytme ud af kurs). Stress, er også en dræber, når det kommer til at holde manken fyldig. Det ses helt tydligt, et halvt år efter. Ikke nok med, at du oplever eksamens stress, eller arbejdes stress. Ja, så risikere du også, at det sætter sig i dit hår, seks måneder efter, hvor alt er lykkeligt glemt.

Dagen kom

Christiane satte sig, i min stol, i WOOMA. Til min overraskelse, var dét, det værste tilfæde, jeg har oplevet. Jeg blev, endnu mere bekymret for hende.

Håret røg nærmest af, i totter!. Jeg gav hende, min hudløst ærlige melding, som jeg ved, jeg er kendt for, hos mine kunder. Christiane, var ikke i tvivl om min seriøsitet, efter jeg gav hende blikket, som kun en frisør, der er på hårets side, kan give hårets ejer. (Forstil jer musik fra en gyser film 😉 )
Jeg lagde en plan, for Christianes forløb. Det var helt tydeligt, at der var to problemer i spil. Det ene, var en skade efter tidligere afblegning af håret, og en solferie lige efter (jeg ruller øjne), samt for lidt tid, til hjemmepleje. Hvilket er fuldt forståeligt, som nybagt mor.

Den anden “skade” var hormonelt, efter amning.

Jeg valgte, at gå efter, at få plejet skaden, efter blegning op først. Da det hormonelle, til tider kan fikses, med ekstra indtag af b-vitamin.

Christiane fik alle mine guldkorn

Vi gav håret, en Salon Treatment (kan kun laves i frisørsaloner), altså en genopbyggede protein hårkur. Samt en Energizing hovedbunds treatment, som sætter gang i blodcirkulationen. Dernæst fik hun klippet tyve cm, af længden. Hun fik, en helt fantastisk frisure. Og, en helt masse råd til, at style dét, på en ny måde. Nemlig, i den hotteste frits, lige pt “Slicked Back Hair” eller “Slikhår”, om du vil. Jeg fortalte Christiane, at det var vigtigt, at få en blodprøve hos lægen, hvis problemet ikke stopper, indenfor en måned. Det er for, at tjekke hvilke vitaminer der mangles. Og for, at være sikker på, at helbredet er ok, da håret til tider kan afsløre sygdom.

 

Gode råd til hårtab

– Håret skal klippes hver 3. måned. Hvis du er bange for, at din frisør klipper for meget af, må du sætte denne ind, i vigtigheden af, dit ønske om langt hår. Der er absolut ingen grund til, at holde på et par spaltet spidser, det gavner ingen steder og dit hår bliver aldrig langt, hvis det spalter.

– Giv altid, dig selv en god hovedbundsmassage, det sætter gang i blodcirkulation og giver håret mere vitalitet.

– Brug altid den pleje, dit hår har brug for. Har du farvet hår, skal du bruge produkter til farvet hår. Har du lysnet hår, skal du bruge produkter til lysnet hår. Har du tørt hår… Yes, så kan du vist, selv regne resten ud. Spørg altid din frisør til råds. Eller bliv kunde i WOOMA.

– Brug olie hver dag. Gerne morgen og aften, hvis dit hår skriger på fugt. Mine favoritter er Redken Argan Oil & BALMAIN Argan Elixir. Forstil dig, at dit hår har brug for fugt hver dag, ligesom du formentligt også tager ansigtscreme på dagligt.

– Tag vitaminer, hvis du oplever hårtab. To B-Stress vitaminer, to Silicium og to fiskeolie. Hvis du tager andet medicin, eller er i tvivl, spørg din læge til råds om mængden.

– Friser altid dit hår, i spidserne først, så mellem længden og til sidst, ved hovedbunden. På den måde, for du filtrede håret ud, uden at miste for meget hår i friseringen.
Christiane kom ind, til en Salon Treatment altså en genopbyggende hårkur, fjorten dage efter hendes første besøg. Jeg er fuldstændig imponeret, over resultatet. Hendes hår, har det utroligt godt. Jeg havde absolut ikke forventet, at opnå så fine resultater, på fjorten dage. Hendes hår, fældede slet ikke længere. Hendes situation, er virkelig fantastisk og muligvis enestående.

Det har været en kæmpe hjælp, at hun var klar på at få klippet, tyve cm af længde.

Jeg håber dette er brugbart ??

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent make-up på mine bryn