Christiane hairstyle "how to"

Christiane “how to” volume


Ønsker du mere volume?

Vil du bare gerne have, en lækker volume, i dit hår. Er dette, måske løsningen til dig. Det er i hvertfald de produkter, jeg brugte på Christiane, for at opnå denne hairstyle.

Step 1, fordel Redken Guts 10, i håret ved hovedbunden. Produktet er en volume mousse på spray, som er yderst let at anvende.

Step 2, fordel Redken Argan Oil, i spidserne for at tilføre håret fugt og pleje.

Step 3, føntør håret med en pladebørste. Første i fra side til side, for at skabe volume. Når håret næsten er tør, fønnes det bagud, afslut med koldt luft, det fiksere håret, i den form du ønsker.

Step 4. Fordel Redken Quick Tease 15, i håret ved hovedbunden, i hele bunden. Den giver masser af volume. Der er en hårspray, der er lavet til bunden. Den giver den sammen fornemmelse som en god bund toupering.

Christianes hår er vant til at sidde bagud, da hun ofte stylede håret tilbage, i en knold. Derfor har hun en fordel, når hun laver denne hairstyle.

Jeg kende en pige mere, der bruger denne frisure som sin “Go to” “every day hairstyle” det er min skønne pige, Fine Hartvig fra WOOMA. Hun for dagligt komplimenter, på denne hairstyle, så girls! Alle kan gøre dette, med de rigtige produkter. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christiane hairstyle "how to"