Christiane "how to" volume

Perfect Brown

Smukke Mascha, var forbi til en touch up i WOOMA i går. Hendes hår shiner som aldrig før. I gennem de sidste tre måneder, har hun fået en genopbyggende protein kur, efter hver behandling. Hendes hår, er så fanastisk sundt og det har aldrig været stærker. 

Du kan booke en tid til genopbyggende hårkur eller Energizing hårkur på WOOMAs online booking. Du behøver ikke få andet gjort. Hvis du blot kommer for at få en kur, koster det 490 kr. 

WOOMA pigerne Cecilia og Nivi er utroligt dygtige, til netop denne behandling. Det var Nivi der sørgede for, at give Mascha den lækre genopbyggende protein kur i går. 

Mascha fik blot farvet hendes udvoksning i denne omgang. Jeg brugte Ultra Rich fra Redken 4 N + 3 %. Jeg vil meget gerne dele opskriften med jer på farven i længderne, en anden dag ?? 

Maschas hairstyle ?? 

Først føntørrede jeg, Redken thickening lotion 06 ind i Mascha hår, produktet er kun fordelt i bunden. Redken Argan olie fordelte, jeg i længderne og fængede videre. Inden jeg begyndte, at krølle Maschas hår med BALMAIN curling iron, sprayede jeg Redken Fashion WAVES 07 i hele håret, denne gør at krøllerne holder bedre. Jeg krøllede, hendes hår og lod det køle helt, inden jeg friserede håret igennem med BALMAIN styling COMB. Derefter var det tid til, at fordele Redken Quick Tease 15 i hele bunden, en spray som er helt fantastisk til, at turpere håret i. Den give MAX volume. Til sidste sprayes hele frisuren over med Redken Forceful 23

Tjek WOOMAs webshop for produkterne 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christiane "how to" volume