img_8145.jpg

Vacay time

Lige et lille farvel vi går på ferie billede. For ja vi er gået på, (hvis jeg selv skal sige det) velfortjent ferie. Så Wooma er lukket de næste tre uger. Casper, jeg og ungerne er smuttet til Sverige. Hold op det dejligt, bare at komme helt ned i ge.
image

Supermad launch

Igår var Fine, Josephine og jeg selv, til launch på Julie og Nicoles nye madprogram SUPERmad. Det var et super flot arrangement, og de to piger er jo bare for seje! Tillykke girls! Vi hyggede os, trods det var VIRKELIG varmt. Men det fandt Fine og Jo.

Styling Julie Zangenberg

For nogle uger siden, var jeg ude og style Julie Zangenberg til hendes nye pressebilleder. Det blev nogle super fine looks og dem vil jeg gerne dele med jer her. Se med nedenunder og kom med bag om min dag. Husk i kan finde alle mine tutorials, film .
img_8577.jpg

Gypsy Style

Travlheden er over os, endnu mere end den sædvanlige. Vi går på ferie, fra på fredag. Derfor er der lige, alle de sidste ting som skal på plads inden. I har sikkert bemærket, at vi er godt i gang med at udvide vores team i WOOMA. Vi søger både nye fr.
img_7428.jpg

Flower Nails

For mig er det super vigtig at have pæne negle. At tiden så ikke altid er der, til at få dem ordnet, er en helt anden snak. Sidst jeg fik lavet negle snakkede Gitte og jeg om hvordan, man får sine egne negle stærkere og længere. Her får I nogle .