collage_fotor

Redken tribe event

Godaften søde piger Jeg lovede at vise jer de looks Signe lavede, sidst hun underviste til Redken tribe i Århus, og bedere sent end aldrig ik Jeg er derfor, lige hoppe herind igen og overtaget for Signe. Vi har, så mange spændende ting igang og lidt .
img_4709

Redken tribe vibes part 2

Godmorgen piger I får lige en part to, med lørdagens looks fra weekendes Tribe eventet. Som I måske læste igår, var Signe & Neel lørdag/søndag en tur i Sverige, for at deltage i et stort event afholdt af Redken. Jeg har fået lov, at opdatere jer .
img_4833

Redken Tribe vibes

Hey piger Jeg overtager lige Signe site, da hende og Neel er i Sverige til Tribe event. I skal da selvfølgelig se med, og se de mange smukke looks! Signe sendte mig disse vilde styles igår aftes!- og BTW se lige en F*****g hot mamma på billedet oveno.
image

Revita lashes

Long lashes, ja tak! Jeg fik i mange år lavet mine vipper, men fandt ud af jeg var allergisk over for limen, og måtte derfor stoppe. Der findes heldigvis masser af lækre mascara på markedet, hvorved du kan opnå et super smukt resultat. Men hvis du so.
img_4764

Redken Tribe event

‘ Holla girls Long time no see som man siger, der har været lidt stille på mine sociale medier det seneste stykke tid. Dette skyldes, simpelthen at jeg har haft rygende travlt og brugt meget tid på WOOMA. Men nu begynder, tingene at køre og jeg.