IMG_5565

PINK HAIR

Hej…….. Kan I huske mig? – pigen der har haft alle hårfarver, du kan komme i tanke om – Pigen der har bloggen om hår og hårfarver siden 2012. YES, That’s me!!!! Har I prøvet at google Signe Eflunds hårfarver? – det.
DSC_0045 2

How to – By Signe Eflund

Hej Piger Tilbage i efteråret filmede vi en masse tutorials som kommer ud her i løbet af måneden. Den første her er til jer med typisk skandinavisk hår, altså fint lyst hår. Det kan være svært at få volume i denne type hår, men med de rigtige produkt.
01A29ECC-4CDD-4187-8590-DFD21D683D69

BLONDIE VS. BRUNETTE

Hallo Boys n girls Har I set Nikitas fantastiske forvandling tilbage til hendes rødder, som den klassiske smukke brunette? I april 2016 farvede jeg hendes hår perfekt blond “in one take”. Det var super smukt og dengang ville I vide alt om.
img_6802.jpg

GLOSSY HAIR – Mascha Vang

​ Mascha har det smukkeste hår og hun elsker at det er blevet mørkere og mere glasfuldt 👸🏽  TEKNIK OG FARVEKODER Få opskrifter på denne smukke farve her. Setter er blot en opfrisk.  Jeg lagde bundfarve, 4 babylights i pandehåret og et par s.
img_6771.jpg

Trendsetter – warmblond 

FørVi hygger, snakker og føntørrer hår! Jeg bruger dyson! En genialt føntørre! Hvis I ikke har prøvet den, er I nødt til at gøre det snart. Min første styling af Julie var 6 år tilbage, det var til et photoshoot. Jeg lagde makeup og stylede hend.