Benefit takeover & 20 % rabat!!!!

Hey Girls <3 Hvis I ikke allerede har set det på min insta SIGNE EFLUND, så har jeg overtaget Benefit’s Instagram idag. Det bliver super hyggeligt, og jeg viser mine yndlings produkter frem. Så hop ind, på deres Instagram HER og følg med i l.
image

Awesome opsætning

Hey girls <3 Signe og jeg (Josephine, Signes PA) har lavet denne opsætnings Tutorial som vi håber kan blive inspireret af. Den er lavet til jer som måske mangler lidt inspiration til et hurtiget hverdags look. Det er super hurtigt og tager ikke fl.
DSC_0115

Redken styling

Hej Girls <3 Så blev det mandag endnu en gang. Vi har pakket bilen og er på vej til Århus, hvor Redken afholder Tribe event. Signe skal over og lave nogle fede styles, på en masse smukke piger. Det bliver Awesome, og I kan følge med på snapchat og.
1470658877920

WOOMA

Endelig er WOOMAS  nye hjemmeside oppe at køre. Vi har virkelig glædet os, til at kunne åbne vores nye site op for jer, og forhåbenligt gøre det nemmer for jer kunder, at booke tider og købe kurser. Jep vi kommer nemlig til at udbyde, en masse spænde.
image

This bride 

Dette er det som gør mit job helt fantastisk. Det er ikke noget mere livsbekræftende, eller skal vi kalde det kærlighedsbekræftende, end et smukt bryllup. Som I måske kan huske var jeg ude og style en brud. Og den smukkeste af slagsen! Maria er simpe.